PRINT CARDS

Call Support Free: 0505511775

Kirjat

Kirjat

Meiltä saat myös monenlaisia kirjoja.

Sidontatyyppeinä ovat nidonta, teräskierresidonta sekä liimasidonta. Kirjojen kannet voidaan laminoida, joka omalta osaltaan luo tyylikkään ilmeen sekä parantaa kansien kestävyyttä. Kannet ovat pehmeät, 300-400g kartongista valmistetut.

Kirjoja saat tilattua tarvitsemasi määrän, ja haluamassasi koossa; A4, A5 tai jotain muuta. Sivumäärä voi olla maksimissaan noin 400. Nidottujen kirjojen sivumäärän tulee olla jaollinen 4:llä taiton vuoksi, kierre- ja liimasidonnassa sivumäärä voi olla muutakin – liimasidonnassa sivujen minimimäärä on kuitenkin 40 sivua.

Sivujen paperivaihtoehtoja on useita. Voit valita parhaiten tarpeisiin soveltuvan ohuempien ja paksumpien, päällystettyjen ja päällystämättömien paperien väliltä.

Teräskierteitä löytyy useassa koossa, kirjan paksuudesta riippuen. Yleinen kierteen väri on musta, mutta saatavana on myös valkoista ja mm. hopean väristä – myös erikoistoiveet pyritään täyttämään!


Kuinka tilaan?


Kirjoja emme myy verkkokaupassa, sillä jokainen kirja hinnoitellaan koon, määrän ja ominaisuuksien perusteella erikseen. Pyydä siis tarjous sähköpostitse: Kerro haluamasi määrä, kirjan sidontatyyppi, kuvaile toivotut ominaisuudet (kuten laminointi, kansitoive, paperitoive) ja annamme sinulle tarjouksen.

Hyväksyttyäsi tarjouksen, voit toimittaa sähköpostitse tai latauslinkkinä kirjatiedoston. Näytteen saat halutessasi, 1 kirjan hinnalla.

Kerromme kunkin kirjan kohdalla erikseen tiedostovaatimukset, sillä myös ne vaihtelevat kirjatyypin mukaan hieman. Yleinen sääntö kuitenkin on, että leikkuuvaraa tulisi olla noin 5mm, eikä aivan reunoille ole turvallista jättää kriittistä tekstiä tai kuvia.

Mikäli sinulla on kirjoista kysyttävää, kirjoita meille: info@ns-media.fi!
Top
X