PRINT CARDS

Call Support Free: 0505511775

FAQ

Painotiedot ja painotietojen lähetys

Kuinka toimitan tulostettavan datan?

Voit ladata datan ennen kuin lisäät tuotteesi ostoskoriin. Voit lähettää tiedostot pdf-, png-, ja jpg-muodoissa. Tiedostoissa on oltava valmiina kulloinkin tarvittavat leikkuuvarat, marginaalit sekä leikkuumerkit. Leikkuulinjoissa käytetään CutContour-merkintää. Mikäli teet itse leikkuulinjat esimerkiksi muotoonleikattaville tuotteille, varmistathan linjojen oikean koon, muodon ja sijoittelun, sillä tämä määrittää tuotteen leikkuun. Viallinen leikkuulinja saattaa vaikuttaa tuotteen laatuun ja ulkonäköön.

Mikä leikkuuvara, mikä marginaali, leikkuumerkit ja linjat?


Leikkuuvara on usein 2-3mm lisätila printin kullekin sivulle. Tälle alueelle ei tule laittaa mitään olennaista, sillä se todennäköisesti leikkaantuu pois lopullisesta painotuotteesta. Yleensä leikkuuvarat jäävät lopullisesta painotuotteesta pois. Leikkuuvara on hyvin tärkeä lisätä myös kaksipuolisiin tulosteisiin.
Marginaali puolestaan on ikään kuin turva-alue, jolle ei tule sisällyttää tärkeitä elementtejä. Se on usein 5mm lopullisen painotuotteen koosta sisäänpäin. 
Varmistaaksemme parhaan laadun ja lopputuloksen, tiedoston tulee aina olla oikeassa koossa (A4 = A4+3mm/puoli ylimääräistä tilaa leikkuuvaralla.).
Leikkuumerkit ovat näkyviä, yleensä L-mallisia merkintöjä tiedostossa, merkit määrittävät loppuformaatin koon ja leikkauskohdan. Leikkuulinja taas on tiedoston sisäinen, printissä näkymätön linja, joka toimittaa leikkurille tiedon leikkauskohdasta, esimerkiksi muotoonleikatuissa lämpösiirtomateriaaleissa tai tarroissa.

Mitkä värit valitsen?

Jos mahdollista, muunna värit CMYK-väritilaan, profiililla FOGRA39. Mikäli käytät muuta väritilaa, lisää se tiedostoon.

Eikö tiedoston lataaminen tai väritilan muuntaminen onnistu?


Siinä tapauksessa, lähetä meille ennen tilausta sähköpostia. Sitten voit tehdä tilauksen ja lähettää kuvatiedoston meille, tilausnumeron kera. Näin saamme palaset yhdistettyä! Lähetä tiedostot osoitteeseen prints@ns-media.fi

Kuinka nopeasti painotuotteet ovat valmiita?


Express-tilaukset tulostetaan ja lähetetään samana päivänä, kun tilaus ja data lähetetään ennen klo 10. Kello 10 jälkeen tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä. Standard-toimituksen toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Muutokset ovat mahdollisia, etenkin sesonkiaikoina.

Huomasin virheen tiedostossani tilauksen ja tiedoston lähetyksen jälkeen. Mitä teen?

Ota VÄLITTÖMÄSTI yhteyttä meihin, soittamalla 0505511775 tai sähköpostilla info@ns-media.fi. Tiedosto lähtee painoon hyvin nopeasti, yli 15 minuuttia aiemmin lähetettyjen painotietojen muokkausta emme voi taata.

Haluan teettää painotuotteen, mutten tiedä mikä vaihtoehto on paras?

Meille voit soittaa numeroon 0505511775 tai lähettää sähköpostia info@ns-media.fi, mietitään yhdessä miten saadaan paras mahdollinen lopputulos!

En näe tarvitsemaani painotuotetta oikean mittaisena?

Sen ei tarvitse tarkoittaa, etteikö painaminen onnistu juuri haluamassasi koossa. Ota yhteyttä numeroon 0505511775 tai lähetä sähköpostia info@ns-media.fi ja selvitetään mahdollisuus! Voimme tulostaa maksimissaan 160cm leveää materiaalia, pituutta voi olla useita metrejä.

Top
X